fredag 28. januar 2011

Kjøret går......

Da er jeg så smått igang med bloggen min. Litt uvant å blogge.....Men det blir sikkert gøy. Har i dag bare lagt noen planer om hvordan treningen skal bli resten av uken. Håper jeg får det til på en måte som måtte passe med hverdagen. :) Men ser på gradestokken,  - 20 C°.

Med denne bloggen kan du lære av mine feil og erfaringer jeg får ved min ultratrening.
Gøy om du også tar del eller læring av det jeg gjør.
For dere som  ikke vet hva ultra løp er kan jeg kort forklare at det er løp med joggesko (god kvalitet) som går over en bestemt tid eller avstand, over 6 timer eller 41,195 (maraton distanse). Så det kreves litt kondis , særlig om farten skal holdes på en greit nivå. Mitt første mål er å løper over 60 km på 6 timer under årets Ringerike Ultrafestival på Helgelansmoen.Det blir spennende om jeg klarer !!

Her ser du en enkel oversikt over min trening i Januar :)
(klikk på for nøyere syning)
Det ble faktisk  ganske bra  med løping,
tross kulde og snø. ca. 22 mil.
En tur ute da gjør det bare sterkere har jeg lest.....
håper det stemmer, fordi da er jeg rimelig tøff nå!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar