torsdag 17. mars 2011

Bambi på tur...

Idag var ikke lysten for en tur veldig stor, gikk en tur på 5km på morgenen. Da kvelden kom MÅTTE jeg presse meg ut en tur, tok med kona, hunden og stakk ut. Planen var en rolig tur på ca. 10km, ble 8km. Jeg må prøve å få flest mulig mil i beina nå (har jeg lest).

Underlaget var veldig variabelt, snø, is, asfalt og grus, alle typer :) Jeg måtte jo da selvfølgelig gli på isen å danse meg ned til grusen slik at venstre fot brå stoppet....au...fikk en skikkelig vridning i ankelen. Skreik stygt å løp rolig videre.


Da jeg kom hjem la jeg på den geniale isposen jeg kjøpte i fra www.dorcas.info/no/ .Det er en pose som  oppbevares i fryseren til du har brukt for den, den er bøyelig selv ved veldig lave temperaturer (-30), fin å forme rundt skadestedet. Så håper ankelen en like fin i morgen :)
Har ikke tid til å ikke løpe nå!


Nå er det Torsdag kveld ifra Nydalen !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar