torsdag 24. mars 2011

En fin langtur langs Randsfjordens vestside :-)

Endelig kom våren for fullt. Dette har jeg ventet på, bar asfalt i 22 km. Jeg våknet tidlig eller ble vekket er vel mere riktig å si, Natalie er en liten morgen fugl. Men det er bare koselig så lenge mann føler seg uthvilt og ikke våkner med skikkelig mårra-tryne :§ Da var det bare å få i seg væske og mat, det samme var Natalie ute etter. Vi koset oss med mat og drikke et par timer før hun fikk lyst til å kose puta litt til. Da så pappa sitt snitt til å stikke ut i den strålende sola på løpetur. Stikker jeg nå så har jeg 3 timer på meg til å løpe om jeg skal bli med på babysang. Den starter kl 1200. Farten i dag hadde jeg planer om skulle ligge rundt 5:45. 
Men det klarte jeg ikke i de fine forholdene som var.
Det gikk en del fortere, 5:28 min/km havnet snittet på, så jeg klarte å holde farten litt nede. Jeg fikk god hjelp av motvinden til det på hjemveien, dæsken å det blåste. 


Da jeg kom hjem ventet mine to/tre herlige jenter på meg.....
smilende og ropende på kjæreste/pappa. Det kan ikke bli en 
bedre ankomst/målpassering. Gleder meg til neste tur allerede. PS! Prøver å drikke tran hver dag, Det er ikke for at det er vondt jeg 
glemmer av det. Men det er ikke så godt at jeg husker det heller ;-)


"Tran hjelper deg å holde deg frisk.                                                                     
Viktig for optimal utvikling".


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar