onsdag 23. mars 2011

En liten utblåsning !

Etter lite søvn og noen litt vel rolige turer + sykdom tenkte jeg det skulle gjøre seg med
en liten utblåsning.
Tok på meg alle remediene å la på sprang nedover i sørpa, ca 300m før det ble asfalt. Godt !
Har virkelig lengtet etter å se/føle asfalten igjen. Turen gikk oppover på østsiden av Randsfjorden, imot Sløvika. Kroppen føltes lett og fin,  søvnmangel tatt i betraktning . Jeg løp i sterk motvind, da jeg skulle returnere snudde vinden også :§ Hvordan er det mulig ? Kanskje jeg løp så fort at det bare føltes slik.
Men slikt blir mann bare "herdet" av :) Møtte noen vogntog som gjorde at jeg faktisk ikke kom en eneste meter frem på et par skritt, farlig møte. En vegg av luft !! Nesten så jeg lettet ifra bakken. Håper farten var god nok til å få vekk litt "slagg" i muskulaturen. Holdt ca. 4.50 min/km fart  i 10 km :) Tror jeg snart er klar for litt skikkelig intervall igjen.
Hælen føltes bedre ut en jeg hadde forventet, byttes sko og iset en del. Jeg masserte også de ømme pungtene.
Bør nok få meg nye sko til mengdetrening. Lurer litt på Adidas Boston kan være noe å satse på ?

Det var godt med dusj, mat og Breaking Bad på Max etter økta :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar