tirsdag 15. mars 2011

En rolig dag.....

Idag har jeg ikke løpt en meter eller jo kanskje en....da Natalie datt ut av vaskebalja å slo ansiktet sitt.
Har laget/funnet meg noen "nye" treningsprogram som jeg skal følge, starter snart. Det blir spennende.
Programmet jeg nå har fulgt fant jeg på born2run.dk, en veldig bra side syntes jeg. Har fulgt et pro. i ca 6mnd. mye løping. Men har ikke fulgt det slavisk, ble litt vel mye for meg. Har også vært syk noen ganger i løpet av de siste 5mnd.  Kjører det programmet frem til Ringerike Ultrafestival som arrangeres 30.April på Helgelandsmoen på Hønefoss.

Helt sykt å tenke på at jeg faktisk gleder meg til start. De skal ha både 6 & 12 timers, har lyst til å starte på 12. Men fornuften sier at jeg skal klare å slite nok på kroppen min med 6 timers. Utrolig kjedelig om jeg blir skadet så tidlig på sesongen, nettopp startet.

Jeg har jo så mange planer om løp i år.......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar