mandag 28. mars 2011

Helge kos !

Nå er endelig helgen her igjen. Det må feires med en ekstra lang tur, enig ? Det er de som MÅ til for at kroppen skal tåle belastning over tid. Har vondt i venstre stortå i dag da av alle ting,
skal liksom være noe hele tiden.
Kanskje jeg har blitt hypokonder :§ Håper ikke det ! Men jeg skal nok si meg enig at jeg merker "fort" om det er noe som ikke er 100% i orden med kroppen, kjenner ekstra godt etter hver morgen. Nå nærmer det seg Ringerike Ultrafestival også. Kjører nå en god del tåhev
 + noen tøye øvelser etter tips ifra G-Sport Egil.
Må  vel finne frem balanse-puta & brettet også, kjøpte det etter skaden jeg fikk i fjor.

Tøye øvelsene var ikke "bra" for storståa. Det var bare så vidt jeg orket å gå. Men tenkte at det går vel over da jeg blir varm. Planen var en skikkelig langtur, rundt 40km. Det var før tåa slo seg vrang, fornøyd med det halve i dag. Måtte gå tåa varm i ca.1km før jeg kunne i det helt tatt løpe litt. Men etter det gikk det ganske greit, hadde vondt hele tiden. Prøvde å holde en rolig fart i flatt terreng. Da jeg hadde løpt ca. 9km. svingte jeg innom hjemme for å plukke opp min kjære som sto klar med løpesko. Hyggelig ! Vi hadde 11km rolig og koselig langtur i sammen, bare sola som manglet i dag + form og helse ;-) Håper bare disse små problemene blir borte, tiden går fort til start på Ringerike Ultrafestival.

Men alt i alt ble det da litt trening i helgen.

Måtte handle inn litt "power" til                                                                            
Ringerike Ultrafestival.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar