søndag 20. mars 2011

Lengden øker tur for tur ;-)

Lørdag  våknet jeg til strålende sol, selv etter lite søvn var jeg klar for løpetur. Har jo småbarn i huset, det skal merkes på kropp & sjel. Men beste av alt er at foten føltes helt fin etter skli ulykken på torsdagen. Denne dagen passer perfekt for en "ny" rolig løpetur, sier løpetur jeg syntes det høres mere profesjonelt ut en å jogge. Så da startet planen/jobben med å plassere alle ungene :) Jøss, farmor kunne se etter alle tre, heldig jeg er. Hadde ikke fått trent så godt uten hjelp ifra de rundt meg. Så TID er nøkkel nummer 1 for å bli en ultraløper tror jeg ;-) Kanskje derfor snittalderen på ultraløpere er såpass høy, for den er vel det? Har det litt på følelsen i allefall.

Nan, Mina og jeg var det da som skulle få lagt noen kilometer på beina. Jeg var litt usikker på om Mina faktisk hadde lyst til at vi skulle på løpetur, fant ikke hanskene mine, putt borte! Men de kom plutselig til syne :)Turen gikk i kjente omgivelser her på Jevnaker. Det ble en skikkelig fin tur. Men fortsatt er løpsunderlaget veldig varierende, alt ifra asfalt til is.Gleder meg så utrolig til det blir bart. Nan hadde dra hjelp av Mina, så de hang fint med i bakkene. Vi løp i sammen til ca. 13km, før jeg økte tempo på en liten sløyfe til (ca. 2km). Etter dusj var det klart for en tur ned til Hønefoss Bowling, en runde med familie bowling. Dette for å trene konkurranse instinktet.

Da vi kom hjem laget vi god mat å tittet på filmen om Nokas ranet (ikke så veldig bra), maten var best. Må si at denne helgen har vært utrolig fin. Nå håper jeg bare at jeg fortsatt kan skrive teksten " Lengden øker tur for tur.....", bør ha flere turer på noen mil liksom. Men er fornøyd med de 15km så langt......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar