torsdag 31. mars 2011

Sol = Energi

Da jeg våknet til et slikt strålende vær som i dag, var planen klar....langtur, dvs. over 20km. Dette selv etter altfor lite søvn, noe jeg sliter litt med (egen skyld), sover godt men legger meg for seint :§. Nå er det viktigste  kaffe & en god frokost + væske. Kaffen er til for å våkne og holde meg ung (har lest om det en gang).
Turen i dag gikk langs vestsiden på Randsfjorden, nydelig. Planen var å løpe lengre en forige langur, 23 km i ca. 5:45 fart. Det ble 25km i 5:38 fart, føler at det går ganske greit selv om jeg har en del små plager i beina enda. Håper det går over av seg selv, pleier det så godt jeg kan på egenhånd. Om jeg starter på Ringerike Ultrafestival SKAL jeg klare over 60km på 6 timer, BASTA!!!

2 kommentarer:

  1. Enda noen uker igjen til Ringerike Ultrafestival, Ståle. Selv sliter jeg fortsatt litt med den ene achillesen etter 12-timers, men jeg SKAL starte på Ringerike! Jeg har for øvrig samme mål som deg: over 60 km. Det klarer vi, ikke sant?!?

    Stå på, og god bedring med beinplagene!

    SvarSlett
  2. Godt å høre! Beina mine føles egentlig ganske ok nå. Ser på "Mitt neste løp" som er Ringerike Ultrafestival at det er 26 dager til start. Tror og håper at det skal gå bra. Pleie beina til da. 60 km lett den 30.april ;-)

    SvarSlett