fredag 1. april 2011

Buss uten retur !

Idag våknet jeg til snø, SNØ!!! Hva skal vi med det nå ? De som ønsker snø
 i påsken reiser vel til fjells eller ?
Jeg hadde uansett planen klar, buss-trening med min eldste sønn. Da tok vi to treninger i ett jaffs. Turen ned med buss gikk veldig fint, Elias klarte seg bra. Han med skolesekk og gymbag, jeg i full utstyrt for en løpetur. Folk trodde vel at jeg bare var "sånn". Da Eliasen var trygt plassert på skolen,  løp jeg veldig rolig i "slappset".Løpeturen ifra Hønefoss skole over Klekken har en tøff start, ingen hvile (om det er mulig å få hvile når du løper). Hadde med rosiner & Radio Norge på øret, tok noen bilder på turen også. Utsikten ifra Åsbygda utover imot  Nordfjell/Ringerike og Jevnaker/Randsfjorden er nydelig skue. Godt å ha noe å titte på når mann surrer rundt i uberørt nysnø. Det eneste som "vekker" deg ifra drømmen er gale bil & lastebil sjåfører. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg hadde pistol og var drit god til å skyte. Et skilt i Åsbygda fikk meg til å smile litt tross en gal sjåfør, tenkt ofte på det skiltet da jeg har løpt forbi. Denne gangen tok jeg bilde av det ;-)

Genialt navn ;)


Da jeg kom vel hjem var det frokost med mine to/tre nydelige jenter, den ene har forøvrig bursdag i dag, 34 år. Det skal feires nå resten av helgen. Særlig når pakken med løpesko ifra
USA har kommet, Jipi!!!! Dette skal feires !! Vi hørs ;-)
2 kommentarer:

  1. Hvis jeg ikke tar feil så løp du litt av det som i hodet mitt er "sommerferieveien" min. Da vi bodde ved Randsfjorden og skulle på ferie enda lengre sør i landet kjørte vi ofte "over Klekken" som vi kalte det. En trivelig tur om sommeren, men litt smalt for løpere og andre myke trafikanter?
    Bjørn

    SvarSlett
  2. Det stemmer nok det Bjørn fra Land, Hov i land kanskje :) Det er mye gangvei å løpe på der nå. Men de strekningene hvor det ikke er, så er det jammen ikke så god plass. Men bedre nå som snøen nok en gang er borte :)

    SvarSlett