fredag 29. april 2011

Dagen før Ringerike Ultrafestival

Endelig er "pininga" over ! Etter fire dager uten karbohydrater (føles som 40), merker jeg hvor glad jeg er i mat med karbo. Jeg rett og slett elsker karbo mat. Endelig fungerer  kropp & hode igjen.  Den første grovbrød skiven med skinke føltes himmelsk.....spiste flere en bare en gitt. Det andre måltidet var risengrynsgrøt med kanel, smør og sukker, ikke vondt det heller.


Dette som er ultraløper mat ;-)
Nå sitter jeg men ispose rund venstre kne etter en liten "tullete" vridning. Men ingen fare for ultraen på lørdagen, klar som bare det ;-) Gleder meg !! Det positive jeg har erfart med å spise mat uten karbo er tarmgassen ble borte, ingen fis altså. Men det tar jeg igjen nå, kanskje dra nytte av det på løpet. Om det ikke gir seg da ;-) Da blir det fart. Ingen karbo, ingen "fart" eller fis om du vil !

Har denne uken løpt veldig lite, spart meg litt. Løpt en liten runde + null-løp i Schjongslund på tirsdagen, Kyle og jeg løp i sammen. Runden der var på 1600m x2, fikk en differanse på 4 sekunder. Vi to amatørene var førnøyde med det. Det er altså ikke bare ultraløping jeg er amatør i. Løp en fin liten runde torsdag også, føle litt på tempo bare. Jeg er veldig usikkert på startfarten jeg skal holde på lørdagen:§

Men er stolt av denne....flaks ;-)Nå bare er det bare pakkingen og hvile før i morgen. Jeg gleder meg veldig nå merker jeg. Det blir veldig spennende å se om jeg klarer mitt mål på 60 km. Har tro på at det skal være mulig i årets utgave av den lokale ultraen. Men nå trenger jeg og sikkert alle de andre all den støtten
ifra sidelinjen vi kan få. Så møt opp!!Glemt noe....

Eneste jeg mangler er søvn........-natti-natt-
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar