lørdag 9. april 2011

Endelig en intervall økt igjen !

Endelig fikk jeg en etterlengtet økt. En økt med litt høyere fart og intensitet. Det er noe som er godt for kropp og sjel. Om denne økta var like "god" for sjela som kroppen så har jeg godt på en smell. Økta var som planlagt 8x1000m med litt fart med litt variabelt terreng på asfalt, ble gjennomført på Gamleveien og  gangveien i Toso, langs RV35. Det var en stund siden jeg hadde kjørt intervall så jeg var spent. Har drøyd dette til jeg er sikkert på at kroppen er helt frisk,
 orker ikke en runde til med in (ne)fluensa. 

(ikke manipulert) 


De andre i heimen satt å koset seg med Norske Talenter på TV2,  mens jeg peset meg rundt om kring i Toso. Følte meg egentlig litt sprek ! Om jeg ikke ER så kan jeg kanskje BLI det en dag. 
Det er aldri for seint i allefall.Finnes flere eksempler på det. Med mange rare og fine tanker i hode var økta plutselig over. God følelse ......det bare bruser endorfiner rundt i kroppen "kroppens eget rusmiddel". Det beste i livet er gratis ;-P

Vel hjemme i hus ventet det en god og varm dusj.......Men der kom smellen !!! Idet jeg skulle vaske stortåa løftet jeg også med neglen :§ AU!! Jammen følsomt under der gitt !! Jeg har i allefall tatt i litt på økta, løpt så neglene krøller seg, nesten som asfalten i Flåklypa ;-)


Nå er det bare å teipe det det i sammen, smile & løpe ;-) 
For det skal mere til for å stoppe en ivrig jeger !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar