lørdag 23. april 2011

Første del : Kosthold før Ringerike Ultrafestival.

Huff & huff ! Idag startet jeg med oppladningen til løpet. Har lenge tenkt på dette, Hva  jeg skal spise og hvordan jeg skal gjennomføre det på beste mulig måte. Dette blir nå fire dager med ekstremt lite inntak av karbohydrater, selv etter "langtur". Maten blir nok hovedsakelig bestående av egg, kylling/tunfisk og salat + vann uten kullsyre eller smak. Aller helst rett ifra springen.

Det passer jo egentlig aldri  for meg å starte på en slik diett/karboladning, Men veldig typisk at vi nå skal på harry-tur til Nordby og grill party på Søndagen :§  Alle andre kommer sikkert til å bare dytte seg fulle av alt hva de måtte ønske, uten å ta hensyn til en "ultraløper" på diet.

Men det skal nok gå bra, er litt spennende og gøy også. Om dette funker osv. Jeg har i allefall trua på dette med trening & kosthold + yteevne går hånd i hånd. Har eksperimentert med dette "litt" før i treningen min. "Man bliver hva man spiser". Merker godt på treningsøkta om kostholdet har vært dårlig. Det skal jeg nevne til Nan om hun sliter litt på neste løpetur, hun fristet meg med å smelle i seg en boks med pringles på vei hjem ifra Nordby. Jeg satt der blank i øynene og sikkel i munnviken : § Men jeg har da spist kylling, salat og egg i dag, ikke dårlig bare det. Men merket at det er veldig "lite" mettende i forhold til hva jeg er vant til.


Leste meg frem til at bitte liten whiskey er helt greit ;-) SKÅL!!                

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar