mandag 4. april 2011

Første tur på 30km i år !

Idag våknet jeg til nok en strålende dag er på Jevnaker. Planen var klar,
avtalen var godkjent ifra høyeste hold.
Jeg er helt avhengi av at de rundt meg støtter opp, særlig min familie. Selv om løping ikke er den værste idretten man kan holde på med  i forhold til tid brukt på trening. Spiste en liten bolle korn + en liten kopp kaffe, å vann selvfølgelig. Etter at jeg hadde vært på do var jeg klar. Tips! Ikke stikk på langtur før du evt. har sjekket om du må bomme-lom. Mye mindre pes å gjøre der før løpeturen.


Jeg skulle jo i dag teste mine nye sko, Adidas Boston 2. De føltes veldig gode å løpe i. Men var faktisk litt uvant på en eller annen merkelig måte, mulig det var sokkene som gjorde meg et puss. De  var nemlig utslitt. Har til dags dato holdt meg til Nike Dry Fit sokkene med farget stortå. Har fungert veldig bra. Testet flere andre uten hell,  at sokken er perfekt er for meg utrolig viktig. Det er jeg nok ikke alene om. Har planer om å teste ut CEP sokker. Men har ikke følt meg proff nok enda.

Turen ble langs Randsfjorden i dag også, liker det da det er fint å løpe der. Da jeg skuet utover den islagte fjorden med litt morgen tåke å sola som prøvde å bryte igjennom. Hadde jeg nesten på følelsen at jeg løp på asfaltert vei i Antarktis :) Jeg hold jevn fart i dag, kilometerne bare tikket inn. Da jeg hadde passert Halvorsbølet gjorde jeg meg klar til vending, rosiner og litt ekstra med drikke. Det eneste som da var noe skikkelig dritt var at GPS klokken gikk tom for strøm, fantaserte litt om at jeg skulle hatt solcellepanel drift på den. Men det har jeg nå ikke......enda :)

Returen gikk uten problemer i samme tempo. Jeg går nesten som en klokke i dette tempo nå.
Håper bare jeg klarer å løpe sakte nok i starten på Ringerike Ultrafestival, slutten skal jeg nok klare å holde farten nede.

Gleder meg allerede til neste tur........

2 kommentarer:

  1. CEP har jättesköna kompressionsstrumpor! Om de inte vore så dyra skulle jag ha såna på mig hela tiden!

    SvarSlett
  2. Godt å høre :) Får se å komme meg en tur ned til Løpelabben i Sandvika.

    SvarSlett