søndag 24. april 2011

Grill party uten karbohydrater !

Idag hadde vi bedt inn folket til grillfest, uten karbohydrater !! Dette var noe jeg ikke tenkte på da vi sendte ut invitasjonene. Men jeg klarte meg fint igjennom dette også, nesten litt stolt av meg selv. Alle som har bestemt seg for noe, får det til. Det kommer bare annpå hva mann har bestemt seg for. Her gjelder det ikke å sette for store forventninger til seg seg, da kan mann lett bli skuffet. Noe som gjør det enda vanskeligere neste gang mann setter seg noen mål i hverdagen. Håper jeg klarer 60 km på Ringerike Ultrafestival nå da ;-p

Etter at jeg hadde pina meg igjennom grillings og smoothie ble det tid til en liten løpetur med Nan.
Det var jo så fint vær i dag at vi klarte IKKE å holde oss i ro ;-) Det er et godt tegn. Nan var litt "tung" i starten. Men det løsnet etterhvert kan man si, hun fikk kjempe fart imot slutten.
Nesten så jeg ikke klarte å henge på.

Jeg merker godt at jeg lever dagene uten karbohydrater, føler meg litt fjærn (eller fjærnere en normalt), tung i hode, lite piff i kroppen. Håper og tror dette skyldes kostholdet å ikke noe annet. Gleder meg til onsdag, da skal menyen bestå av mest mulig sunne karbohydrater...mmmm...det skal bli godt. Har allerede planlagt hva jeg skal spise ;P.  Men et måltid med "lite" karbohydrater behøver ikke være et dårlig måltid ;-)

Nå er det kveldsmat...rester etter grillinga !!
Ser det ikke godt ut ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar