torsdag 14. april 2011

Ifra minus til pluss !

Dagens morgen økt ble en busstur til Hønefoss skole, busstrening med Elias igjen, puttet inn litt trening for meg selv også. Da Elias var vel på skolen startet turen bortover Vesterntangen, oppover imot Klekken. Det var drit kaldt, minus 5°c. Men jeg blir vel varm etter disse bakkene. Det er vel en 5-6 km med jevn stigning imot smeden, toppen før det går nedover igjen imot Jevnaker. Jeg ble fort godt og varm, digg særlig i sola enda klokka bare var så vidt passert åtte på morgenen.

Dette er også min første løpetur med CEP strømper. Jeg var veldig spent på passformen sko/fot/sokk. Det er såååå viktig at alt stemmer. Om det føles at noe er galt de første meterne er det gjerne det. Da er det beste å bare stoppe å fikse det om mulig. Men det gjalt ikke denne gangen, sokkene føltes veldig gode. Merket at de støttet og strammet rundt leggene. Det er vel det de skal også :) Jeg hadde bestemt meg for å ha en progressiv økning på farten i dag, ikke bare subbe rundt i samme farten støtt. Da jeg kom til Smeden å nedoverbakkene, startet økte jeg farten, lett !! ;-) Endelig hjemme etter 1 time og 19 min sånn ca. Nå var det jammen pluss 15°c,
digg !!

Det ble en varm dusj, enda en frokost og trilletur med jentene mine rett etter økta.

-Løpe langt med et smil om munnen-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar