søndag 10. april 2011

Langtur med madammen 18+15=33km

Idag ble det er rolig langtur med min kjære. Det er så utrolig  koselig med følge av henne, 
så lenge det varer. Hun løper ikke så lange turer som meg selvfølgelig, men hun er jammen sprek,
lett i kroppen veit du ;-) Hun & Mina holdt meg med selskap i ca. 18km i dag,
imponerende bra løping av de to jentene mine.

Turen ble en fin runde om Åsbygda/Almgrenda, Kistefoss, Trollmyra, Bergerbakken og Toso.
Da vi skilte lag stakk jeg en rask tur innom yx for tanking av vann, gratis :) Greit at kroppen ikke går på bensin eller diesel for da hadde denne turen blitt kostbar.  Derfra løp jeg RV35 til jeg kom til Mølla, hvor jeg tok til venstre langs Randsfjorden. Løp langs Randsfjorden i ca. 6km før jeg snudde. Dette nesten imot min egen vilje, kunne ha løpt mye lengre. Dette er en god følelse å ha imot Ringerike Ultrafestival. Nå bare gleder jeg meg til å starte der den 30. April. Alle som har mulighet da bør ta seg en tur, bare heie eller delta ;-)

Jeg kan med hånden på hjertet si at alle som starter der på 12 eller 6 timers 
trenger støtte ifra sidelinjen, så møt opp!!! Det er faktisk gøy å se på også :)


Etter en uke  med ca. 100km løping skal det bli godt med en litt rolig uke.....17.April starter jeg på oppladningen til starten den 30 ;-) 16. er hellig !!! PS! Siden jeg denne gangen ikke hadde noe bilde på innlegget legger jeg ved et bilde som ble tatt etter økta. Her er jeg klar for en liten gåtur til mamma & pappa, middag & smågodt venter :p
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar