tirsdag 5. april 2011

Løpetur med barnevogn !!

Idag fikk vi endelig ting til å klaffe slik at jeg kunne "test-løpe" med barnevogn. Vognen er ingen lettvekter, hun som satt oppi veier snart 10kg også + enkel bagasje (bleier, drikke osv.). Det var mye motvind i dag, løp som vanlig på vest siden av Randsfjorden. Jeg merket med det samme jeg satte igang at dette MÅTTE bli en rolig tur, Nan & Mina løp lett i front, imens jeg og Natti peset bak ( eller bare jeg som peset). Natti satt som en dronning i rosa dress ;-)  Hun syntes nok at jeg løp litt sakte for hun sovnet etter ca. 15 min eller så var det den jamne fine farten. Måtte bare ta det pent.....hold lav puls!

Det ble en liten stopp ved fotgjenger feltet ved Hadeland Glassverk da det er en bil som ikke stopper. Nan fikk stoppet dama som var helt i sjokk av å bli avbrutt i bilkjøringen sin.....kødder ikke med en koreaner veit du, særlig ikke når de har retten på sin side :p Dette vet jeg alt om ! 

Da vi kom hjem startet det å regne.....men det gjør da ingen ting ! Vi har fått 
dagens dose med trening :)
Nå er det bare å nye resten av dagen/kvelden. Men må vel tøye litt 
kanskje eller en liten økt med tåhev ;-)

Så mann kan ikke skylde på barna om mann ikke får trent i allefall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar