onsdag 6. april 2011

Ny vogntur med litt tempo !

Tenkte jeg ikke skulle trene/løpe i dag. Men med ei lita tulle som maset noe veldig om å ut på tur, ble fristelsen for stor. Vi ordnet oss i stand til en liten løpetur i sola. Natti inntok sitt andre måltid for dagen, tørr bleie, solfaktor 35 i ansiktet, på med rosa-dressen så var vi klare. Turen ble en liten runde om Toso, Nesbakken, Gamle toglinna, Bergerfoss opp til Kiwi,  hjem samme vei som vi kom derfra. En ganske variabel løype sånn i terreng. Holdt god fart i motbakkene, lik fart som på sletta nesten. Merket at det å løpe med barnevogn er nok litt teknikk som mye av det med effektiv løping er. Følte at det gikk mye lettere i dag. Turen i strålende sol ble forøvrig på 10km.

Da vi kom hjem tenkt jeg at det var på tide å ta en liten veiing av farkosten, uten passasjer. Jeg løp inn etter vekta som var på badet, tok selvfølgelig av meg skoene. Da jeg hadde kommet  ut på plattingen, å i det jeg skulle løfte farkosten fikk jeg øye på navnet :


MAXI-TAXI Speedi.

Da måtte jeg smile litt for meg selv..

Men håper jeg holdt litt til hva navnet skulle til si i dag ;-)
(passasjeren holdt seg våken under hele turen denne gangen).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar