tirsdag 19. april 2011

Valg av mat før trening :)

Idag vasket jeg "vinter-støvet" av weberen ute på terrassen. Det var jo strålende vær og grillmat i hyllene på REMA1000. Men jeg hadde jo enda ikke fått trent. Holder en ganske rolig og lav profil på treningen om dagen, spare kroppen litt. Merker at den har fått kjørt seg litt, har en vond/stiv kul bak venstre kne også. Greit å ta det litt med ro. Mai blir en hard måned.
Men i dag skulle jeg ut på tur om det så skulle bli etter inntak av grillmat, smoothie og brus. Gøy å teste det også. Hadde planer om en litt rask lett 10km.  Det ble det også egentlig i forhold til
inntaket før økta,2 grillpøser, salat m/dressing, 2stk grillribbe, litt smoothie og litt Cola Zero
var dagens bensin....Å det merket jeg fort.....ikke TURBO akkurat ;-)

Kroppen var helt annerledes en hva den pleier, "du blir hva du spiser" sies det. Noe jeg merket fort. Tung og slapp i muskler og mage. Dette kom til å bli en tung "rask" tier med "treig" kropp. Jeg kom i mål på en helt grei tid. Med den farten blir det et bra resultat på Ringerike Ultrafestival den 30. April.....Uff...det minner meg på at det bare er 11 dager til start !!! Tror jeg bør skaffe meg noe antilopekjøtt før den tid :§

-Løpe langt med et smil om munnen-


PS! Om 3 dager starter jeg "ladingen" til start.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar