torsdag 21. april 2011

Vår i skogen, ta med barna !

Våren er jammen en fin tid for oss mosjonister med joggesko på beina. Har lenge ventet på dette, ikke akkurat en kort vinter vi har vært igjennom. Så nå var tiden inne for en tur i Mosmoen på Jevnaker, favoritten av løpe trasser i nærmiljø. Fine kuperte løyper i furuskog.

Kyle (8år) skulle i dag bli med på en liten "sløyfe", 2-4 km. Han maser om en runde på 5. Men vi holder en litt lav progresjon på turene en så lenge. Kyle er min "bonus" sønn, en lang og tynn "løpemaskin". Han kan bli en bra løper, se opp !!! Vi koset oss skikkelig på turen, løp 3,7 km  i 7.31 min/km fart :) Men han var IKKE sliten engang. Lett i stega som påskeharen på tunet....Kyle`s Turbo Nike
Ståle`s Adios uten turbo
Etter at "guttungen" var vel i hus satt`en far sjøl opp tempo. Det bare bruset i kroppen etter følelsen av å løp med litt fart i skogen. Farten føles mye høyere i skogen en det den egentlig er, stor kontrast til løpingen på veien langs Randsfjorden. Turen gikk i en trasse jeg har løpt mye før, starten på en runde jeg kaller for 88:an, som for øvrig er navnet på en svensk is jeg digger :p (den runen er 8,8 km lang).


Men etter noen kilometer i 88:an svingte jeg av i mot Kistefoss Muset, rundt til båthavna, Rema 1000, Nesbakken og hjem. Dette ble en fin runde på ca. 10km. Kroppen føltes utrolig lett og fin i dag, gikk av seg selv. Måtte bare bremse den litt noen ganger, enda jeg ikke hadde turbo. Moro når det funker sånn.


Hjemme ventet kone og barn.....Kyle sov som en STEIN ;-)
Så gjør som meg, ta med barna på tur....det er gøy for store og små !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar