mandag 30. mai 2011

Italia, Abbiategrasso !

Nå har kroppen min blitt kjørt litt hardt, veldig viktig å ikke kjøre den i filler nå. Jeg orker ikke noen skader, de har jeg hatt nok av ifra før. Ofte pga. bare dumme ting som å stresse ned en trapp ol. :) Derfor passet det perfekt å reise en weekend til Italia for å delta i Nan`s søsters bryllup. Det har kroppen min godt av, bare maten og drikke ikke knekker den da. Får det er det virkelig nok av i italienske bryllup.

Men det kan jeg i allefall styre selv. Hadde lenge planer om å snike med meg løpeskoa i kofferten,
klarte å styre meg. Dette ble en helg i Italienske danse-sko (uten dansing) !!! De tviler jeg på at jeg kunne ha løpt særlig langt i skadefri.


Ikke egnet for løping :)

Det nærmeste jeg kom sport i helgen var fotball,
å det er jo heller ikke særlig bra for beina.
Men nå skal det jo sies at her kunne jeg spille
med armene, så jeg tok sjansen ;-)
Er mann i Italia så er mann i Italia !


Dagen da vi skulle hjem fikk jeg og guttene (Elias & Kyle) øye på en hinder/treningsbane som lå midt i byens smørøye, GENIALT!!! Her var det bare å trene på. Hvorfor har ikke Jevnaker laget noe slikt ? Noen som vet om noen byer//steder i Norge som har noe slikt ? Gi meg en melding ;-)

Litt av banen, poster på venstre side av kanalen.


Dette var noe som jeg hadde digga i allefall, se om jeg ikke lager en "mini" versjon i hagen. Jeg kan tenke meg runden var ca. 1000m med rundt 20 øvelser. Så om du skal besøke Italia, å stikker innom Abbiategrasso husk treningsklær og joggesko. Det skal jeg i allefall, selv med mye løping i beina. Det er mulig jeg lager et eget innlegg om treningsrunden seinere :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar