søndag 15. mai 2011

Ny klasse inndeling i konkurranser !

Nå sitter jeg her å sløver i sofaen, om det kan kalles det  med ansvaret for tre barn. Den minste på 1år er syk, forkjølet, trolig smittet av sin eldste bror. Dette er ikke akkurat genial oppladning før helgens Hadeland maraton eller er det kanskje nettopp dette jeg trenger for å "orke" litt til helgen ? Det kan nok være positivt å gi kroppen litt hvile. Men jeg er ikke særlig glad i det,
fatter ikke at folk orker å bare slappe av.

Nå er jeg drit sliten, ikke sovet særlig på flere dager. Men føler fremdeles en stor trang etter å få løpt  meg en skikkelig tur. Om dette er bare panikk tanker eller om det er mangelen på endorfin følelsen vet jeg ikke. Det får jeg sikkert aldri svar på heller. Men jeg vet at det finnes ikke bedre medisin for
kropp og sjel som en løpetur.

Jeg syntes utrolig synd på de som alltid er alene med barn. Men det mener jeg de som virkelig er alene, de som ikke har noen særlig mulighet til barnetilsyn. Har hørt om tilbud som "barnevakten" men usikker på hvordan det fungerer og om det fungerer, også veldig usikker på om jeg hadde våget å benytte meg av noe slikt tilbud. Om jeg var alene da :) Jeg har jo den BESTE samboer, gir meg så mye treningstid hun bare klarer. Jeg sluttet med å sykle offroad og asfalt  fordi det tok så lang tid, også havner jeg til slutt på å trene til ultraløping ;-) Det krever jo nesten ingen ting....

Har et lite ønske om ar det kan bli en ny form for klasse inndeling i konkurranse, slik det er nå går det
kun på alder. Jeg ønsker en inndeling slik at de med små/spedbarn starter i en egen klasse.
Da stiller VI muligens litt mere likt eller rettferdig. Alle er like sløve og blå rundt øynene.
De må bytte ut startpistolen med en diger shock gun......


Det hadde blitt saker :) Men tror det ikke egentlig hadde hatt så mye å si for meg. Husker på Ringerike Ultrafestival da Gjermund Sørstad suste forbi meg MED barnevogn, å jaggu satt det ikke en unge oppi også :§ Makan!! Han bare roper til meg "Hopp oppi så skal du få sitte på rundt ! 
Jeg rakk ikke svare før jeg bare så ryggen hans forsvant.......bort fort !! Rått ! Gjermund løp forøvrig inn til seier og nordisk rekord på 12-timers med 147,985 km. Hvor langt løper du om jeg får spørre ?Så jeg får vel bare leve/starte på Hadeland med litt underskudd på søvn.
Håper bare det ikke kommer en bakfra med vogn......uten unge oppi :p

6 kommentarer:

 1. Småbarnperioden er en tøff tid for de som vil trene optimalt - noe som impraksis ikke er mulig. Det blir mange kompromisser, men likevel lar det seg gjøre med godt samarbeid i huset og litt hard prioritering.

  Når det gjelder konkurranser løp jeg alltid veldig dårlig på hverdagsløp i den "slitsomme" perioden, treningene var også ofte tunge.
  Men... kan man klare å få sovet godt ut natta før - eller to netter før - en konkurranse, så gikk det alltid bra.

  Det er ikke så mye å glede seg til når man er blitt mye eldre og barna er ute av huset... da går det ubønnhørlig saktere selv om man får nok hvile :-)

  Lykke til på Hadeland, Ståle.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det Gammel`n, skal gjøre mitt beste. Satser på at jeg får noen gode netter med mye kvalitets søvn. God 17.mai og god trening ;-)

  SvarSlett
 3. Det er alltid like morsomt å lese bloggen din, Ståle, og Gammel`n har alltid gode svar og morsomme kommentarer på lur : )

  Lykke til i Hadeland Maraton!

  SvarSlett
 4. Takk takk og tusen takk for det :)

  SvarSlett
 5. Lykke til med Hadeland maraton.. Veldig fine omgivelser der assa ;) (kommer derfra).. om det ikke kommer en barnevogn forbi så kommer det kanskje en traktor. Hehe, du skriver meget underholdene og bra.

  Hilsen ei som starter i puljen..
  "De uten barn som kun har sitt eget ego å tenke på" :)

  SvarSlett
 6. Takk for det :) kanskje jeg får henge meg på en traktor gitt. Lykke til på Hadeland maraton til deg også.

  SvarSlett