mandag 20. juni 2011

Øyangen Rundt 2011

Endelig var dagen kommet for årets utgave av Øyangen Rundt. Jeg har jo løpt noen turer i området hvor løypa går, å hadde vel en viss følelse om hvor klinete og bløtt det skulle være over stien i mellom veiene ved Mosjøen og Ugla (2,5km lang). Dette var noe løpsleder og ildsjel Gudmund Bakke skulle bekrefte ved start, "Ta det med ro over stien, jeg har aldri sett det så ille før". Disse ord sier litt !! Vi var 82 stykker som skulle løpe runden i år, løpe er vel litt å ta i da det gjelder de 2,5 kilometerne. 
Her ble det gjørmedansing ala Shakira i videoen whenever, wherever :) 
Men vi så nok litt sprekere ut der vi suset av gårde i gjørma.


Se opp for 832 !


Jeg hadde ikke stilt til start om jeg ikke var sikker på å slå 
min egen rekord ifra i fjor. Det som var nytt av året var at jeg nå startet
i kvinne klassen. Her har jeg sjanse til å hevde meg på resultat lista tenkt jeg...
hihihi...ingen som merker det vet du ;-) Ståle lyder jo litt feminint ut. Jeg kom i 
mål til en flott femte plass i kvinne klassen, strålende fornøyd. Men det ble fort slutt
på gleden da Gudmund truet med å ta meg med bak "resultatbua" si for en sjekk. Da la jeg alle
kort på bordet. Dette var en feil som jeg var selv skyld i, å prøvd å rette opp på beste måte
uten hell. Men nå ble det altså en løsning.

Jeg fikk min årlige premie, et shots-glass med løpets logo.
Fylte det med øl å feiret !!! 

Nok en flott utgave av et flott løp var vel overstått.

Neste år blir vel du også med ?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar