lørdag 24. september 2011

Dagen før dagen, Oslomaraton !

Så har endelig dagen før dagen kommet. Oslomaraton har blitt noe helt spesielt for meg. Det er ikke bare det at det er det første maratonløpet jeg løp. Det er så MYE mere også. Men det finnes ingen lett måte å forklare slike følelser på. Dere som løper eller konkurrerer i andre idretter vet sikker godt hva jeg mener. Dere som ikke vet det burde bare komme i gang, starte på noen korte løp som du vet innerst inne at du fikser lett. Da får du god selvtillit og mestringsfølelse som kommer godt med senere. Hjelper godt på å trene litt også. Gi deg selv en positiv start.  Jo lengre løpet er jo bedre føles det, tror jeg :) Det er mange som ikke kan fatte og begripe at jeg kan glede meg til å løpe 42km så fort jeg bare orker. Men det gjør jeg virkelig !! Å er nok ikke den eneste som gjør det.

Etter nok en dårlig periode før et viktig løp er spenningen rundt hvordan kroppen kommer til å fungere ekstra spennende. Men det er viktig å ha trua ;-) Dette er jo noe det er helt umulig å si noe om før løpet er kommet godt i gang. Jeg satser også på at dagsformen er på min siden i morgen. Da skal jeg nok klare å kare meg i mål før klokka har ruslet i 3 timer + 37 små minutter. Fredag ble oppladningen så som så. Vi var på harry-tur får å besøke en bedrift, på veien hjem var det klart for en utfordring. Dette er jo noe en idrettsmann som meg ikke klarer å si nei til uansett, selv om det kan gå litt på bekostning av opplegget mitt før en konkurranse. Men nå har det vært så mye med eller for meg at litt fra eller til spiller vel ingen rolle. Hadde heller ikke lyst til å gå glipp av turen. Men den ble jo litt avkortet  for min del. Fyllefest og lavo overnatting var noe jeg klarte å takke nei til, smart ;-). Det hadde i allefall ødelagt søndagens prestasjon helt.

Vi holdt til på Mangen Gaard. Her hadde vi en lag konkurranse (skattejakt) hvor vi ble delt inn i 4 lag, ca 4 stykker på hvert. Vi fikk utdelt et info skriv, kart, GPS, kommunikasjonsradioer og kompass. Målet var å finne 4 tall som var plantet rundt om kring i skogen på forskjellige steder. Disse tallene skulle åpne en lås på en skattekiste. Her var det viktig med god planlegging og samarbeid. Men jeg satset litt på fart, kondisjon og ny adidas trail sko også,-) Mitt lag var desidert raskest til å finne alle tall + skattekartet. Noe som var helt  nødvendig for å i det hel tatt kunne få testet om tallkombinasjonen laget hadde var korrekt. Men vi vant ikke:(Men det er i morgen det gjelder....Oslomaraton blir virkelig en utfordring i år, nettopp slik en maraton skal være ;-)  Nå er det bare å lade batteriene å fylle alle kroppens lager + søvnkotoen, den er litt tom for tiden.

Ønsker ALLE lykke til i morgen. Jeg vet at det er mange av dere som skal løpe, å til dere som skal heie oss frem TAKK!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar