onsdag 14. september 2011

Ti dager til Oslomaraton !

Da er det bare ti dager til Oslomaraton, å jeg og min form var klare som et egg. Jeg ble ikke noe mindre klar da jeg fikk se bilde av årest deltagermedalje. Den er laget som en hyllest til Grete Waitz, kjempe fin. Den gleder jeg meg virkelig til å få hengende rundt halsen etter 42195m løpt i Oslos gater. Det skal jeg bare klare. Om jeg så skal krabbe i mål. Se så fin den er  :)Men hva skjer? Joda, syk ! Men det skal ikke stoppe meg, trøster meg med at jeg har ti dager å komme meg på, bare så utrolig kjedelig å bli syk sånn rett i forkant av en konkurranse, særlig Oslomaraton. Oslomaraton er mitt hovedløp i sesongen, her jeg skal "persje" på maraton. I fjor løp jeg på 3:37:30, 5min 9 sekunder i kilometer tid. Men i år MÅ jeg ned imot 5min pr.km. Da kommer jeg i mål på en slutt tid rundt 3½ time.
Det er jeg i stand til på en god dag. Men spenningen stiger litt rundt det nå da formen er så som så, ikke stigende heller. Årets Oslomaraton løpes også i en ny løype. Har studert den på kartet å har stor tro på den. Her kan også du ta en titt ;-)


klikk på kartet for STOR !


Den blå-runden har en lengde på 21km så da løper vi den to runder på Maraton. 
Det som kommer til å bli det "rareste" med årets løype kontra de andre årene for meg, er at vi nå starter med å løpe utover imot Sjølyst, før har vi løpt utover langs Mosseveien.Løper altså helt motsatt retning. Sjølyst med retur på stranda var "oppløpet" før, så viktig å ikke glemme det i år. Om så kommer jeg til å gå på en "smell".

Vi løper også i motsatt retning på Karl Johnasgate, blir litt rart det også.
Men sikkert like gøy. Alltid masse heia gjenger her. Noe jeg tror blir enda bedre i årest
løype. Nå finnes det ingen unnskyldninger for ikke å heie på løperne, 
løper jo nesten bare rundt i gryta :) Så det er en oppfordring
til alle dere som ikke skal delta på årets store begivenhet, MØT OPP
å heie oss frem, hei på de du ikke kjenner også. 
Det hjelper så utrolig mye for oss som løper, ekstra mye på slike som
meg som sliter litt med å holde farten.

Ta med deg venner og kjente til en toppers dag i Oslo 
25.September !!


4 kommentarer:

 1. Heisann!
  Kjedelig å bli syk når store løp nærmer seg. Har fått noen basilusker i kroppen selv. Det behøver ikke være negativt. Har opplevd å gjøre bra løp med sykdom rett i forkant. Ønsker deg lykke til!

  SvarSlett
 2. Takk takk ! Formen er heldigvis stigende. Men om den er helt på topp til neste søndag får vi jo se.
  Jeg skal gjøre mitt i allefall ;-)

  SvarSlett
 3. Lykke til Ståle!! Du kommer til å banke inn på ny pers. Heia deg! :-)

  SvarSlett
 4. Takk takk Kjetil ! Ikke den beste form eller oppladning. Men jeg satser på å komme under 3:37 i allefall. Den som ikke våger intet vinner ;-)

  SvarSlett