søndag 30. oktober 2011

4 av 5 fullført i 2011 !

Klarer jeg et maraton til før nyttårsaften ?

Etter fire mål passeringer i maraton distansen  på norskjord i sesongen  2011 ser jeg muligheter til å klare årets mål på fem stykker. Jeg har slitt veldig den siste halvdelen av sesongen/sensommeren så kan vel bare være fornøyd at jeg tross alt har kommet meg igjennom fire stykker så langt i år. Men jeg trenger minst et til, å formen/helsa er ikke veldig bra. Har nå hatt 14 sykedager med influensa, feber, magesmerter, hodepine og kraftig hoste og uutholdelige smerter i venstre/høyre fotblad (forrige innlegg). Det er ikke veldig lovende. Men håper nå at jeg snart er ferdig med "uhellene". Hadde Fredrikstad maraton og Bergen maraton litt i tankene, ser ut til at det gikk dritt gitt. Men det er enda håp for en sjukling, så nå sikter jeg meg i inn mot Jessheim vintermaraton som arrangeres Søndag 20.November. Har lagt den inn på kalenderen på venstre side på denne bloggen.  Les  mere om Vintermaraton på linken under, kanskje vi sees ;-)Jessheim Vintermaraton !

Jeg hadde planer om å løpe der i fjor også, ble syk rett før "bombe".  Så i år er det vel håp. Dette blir også siste mulighet til å få 5 fullførte maraton på norsk jord på samme kalender år. Det har jo vært litt av planen min med årets sesong. Løpene har vært som følger :


- Maratonpassering Ringerike Ultra Festival.  Tid: 3:41 (April)
- Hadelandmaraton. Tid: 3:38 (Mai)
- Ringeriksmaraton. Tid: 3:52 (August)
- Oslomaraton. Tid: 3:35 (September)


Den fine statuetten du kan se på kondis (eller her) med skiltet om at Nils Nilsen har løpt 5 maraton på norsk jord i samme kalenderår skal nok snart få vike for mitt navn. Tror du ikke ? ;-) Men jeg får vel helt sikkert en ny eller får er vel litt å ta-i. Den må jo kjøpes ! Det skal nok en løpeglad mann som meg overleve....minne for livet dette. Har jeg noe å vise barnebarn og kanskje noen på sykehjemmet om ca. 40 år.....eller kanskje denne bloggen fortsatt eksisterer. Da kan jeg jo bare klikke meg tilbake i arkivet til det året det var så bratt, nesten umulig å steike speilegg det året. Mener å huske at det var i 2011 :)

Krysser fingre og tær (uten smerter) for at jeg kan starte på Jessheim.....fullføre er godt nok denne gangen !

4 kommentarer:

 1. Fem på ett år er rått! Det er forøvrig fire også. Håper virkelig at du er ferdig med uhell og sykdom så du får tatt den siste også. Krysser fingrene for deg!

  SvarSlett
 2. Takk ! Rått er vel litt å ta i....Men litt er det jo :) Jeg krysser også fingere og tær for min egen del...Dagens økt var lovede ;-)

  SvarSlett
 3. Lykke til Ståle! Du har virkelig hatt nok motgang nå. Tipper på et knalløp på Jessheim:)

  SvarSlett
 4. Knall løp blir det nok ikke. Men skal gjøre mitt beste, kryssere fingrene for at det ikke er noe mere tull-ball før jeg står til start. Jeg trenger tiden nå...Takk takk :)

  SvarSlett