tirsdag 1. november 2011

Running Halloween !Så kom dagen alle barn har ventet på, mandag....men ikke hvilken som helst mandag.
Det er jo halloween :) De voksne feiret vel dette i helgen, så mandagen var forbeholdt barna. Jeg var alene med barna i helgen, så da ble det "barne" halloween da også. Men siden barna var med på voksen feiring kan vel jeg bli med på barnas ? Gutta i huset ante fred og ingen fare da de ruslet av gårde i de styggeste kostymene de kunne tenke seg. Nå skulle gutta ut på gotteri tokt ala kaptein sabeltann. 

Men på skremme fronten skulle de få konkurranse ;-P

Som dere sikkert vet har jeg fått trent/løpt veldig lite den siste tiden pga. sykdom, så jeg bare bobler jo over av løpeiver når jeg ser en mulighet til litt løping.Kroppen fungere sånn ca. 95% nå også. Tenkte samtidig jeg skulle ta to fluer i en smekk, løpe/trene og halloween. Jeg tok på meg løpeklær som vanlig, så helt fin ut til jeg fikk på maska som erstattet lua.
Tok på med en hodelykt så jeg ikke skulle bli skutt om jeg møtte en jeger. Nan var mest
bekymret for at jeg skulle komme tilbake i en politibil eller at hun skulle bli oppringt.
Turen var utrolig gøy, tror det var noen bilister som slet litt med å holde seg på veien.
Det som var mest moro var at jeg fant de tre gutta som jeg leita etter.
Dere skulle sett ansiktene dems da jeg nærmet meg...først fort, så saktere og
saktere. De hadde nettopp ringt på døren i et hus, de hadde vekslende blikk imot
døra og meg. Men ingen åpnet døra. Jeg sto å beskuet de små "skumle" barna
en liten stund.....før jeg kastet meg rundt å skrek
" Hada Kyle!". Da kom det raskt svar....Ståle!!

Jeg snudde meg i mot dem å tok av meg masken. Vi sto å snakket en liten stund om 
hvor redde de ble og hvor mye knask de hadde fått,
3 fulle skjeletthoder fulle av snop :P  Gutta sine det tenker jeg....Helloween på halloween passer vel....


Jeg valgte selvfølgelig musikk med omhu... overlater vi ingen ting til
tilfeldighetene på en slik dag. Låtens tittel passet også bra etter løping i høy fart 
med heldekkende maske " I Want Out ".PS! Gleder meg allerede til neste år Da kan vi kanskje løpe i sammen ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar