søndag 20. november 2011

Satser på en bra dag !

Da er det søndag morgen. En morgen jeg har ventet på lenge, litt lenge i allefall eller jeg ventet på denne morgenen i fjor også. Men da ble jeg syk selvfølgelig, i år ser det ut til at jeg er i "form" til å ta turen til Jessheim.

Om du ikke har fått det med deg så arrangeres vintermaraton der vært år, første gang var i 1984. Dette tror jeg kommer til å bli en behagelig vintermaraton med tanke på temperatur, 4 varmegrader er det meldt. DIGG!


Sjekkliste søndag morgen !

-En god frokost
- 1 kopp kaffe.
-Vann.
-Ladet GPS/Pulsklokke.
-Maxim Gel.
-Tapet tær.
- Full ladet mp3 m/hodetelefoner
-Dusje tøy ink. håndkle.
-Repsils.
-Vaselin.
-Do besøk...tannpuss.
.....kommer ikke på mere jeg MÅ før jeg resier.
Jeg skal komme tilbake med en rapport over løpet senere. Måtte bare skrive litt for å få tiden til å gå frem i mot start. Satser på en tid under 4 timer og over 3.30, altså ingen store mål på dagens løp. Ivar skal forresten debutere på maraton i dag. Det blir utrolig spennende å følge.......30km er ikke så ille, 42 er derimot noe helt annet ;-P


PS! Vesle gullet sov lenge i dag som jeg måtte opp tidlig, er det ikke typisk :)-Løpe langt med et smil om munnen-

2 kommentarer:

  1. Takk for følget under store deler av løpet i dag :)

    Vi var veldig heldige med været og løpsforholdene ellers da, med tanke på at vi er langt ut i november!

    SvarSlett