torsdag 10. november 2011

Ser lyst ut i den mørke tiden !

Nå er det bare vel en uke til start på min forhåpentligvis femte og siste maraton for året 2011. Jeg har vært veldig usikker på min deltagelse. Men etter en veldig positiv uke treningsmessig så gleder jeg meg litt mere nå. Har fått trent både hardt, rolig uten noen form for problemer. Etter torsdagens langintervall bestemte jeg meg får å melde meg på Jessheim Vintermaraton. Økta var 2x5km med litt tempo, minimum 3 sekunder raskere en god marsjfart på maraton (3:30 skjema). Dette var en økt jeg var spendt på hvordan bein,pust og kropp kom til å fungere. Men den gikk utmerket :) Om det hadde noen innvirkning at jeg ble "lurt" til å laste inn podrunner på mp3spilleren har jeg liten tro på. Men låta jeg spilte hadde en beat på 155BPM og heter Transformers. Om beina holdt tempo er jeg litt usikker på...teste en på 180BPM neste gang kanskje ;-)
Podrunner kan også lastes  inn som App på din Iphone eller Android mobil. Link her for Android telefoner podrunner i market :) Dette er ikke noe jeg skal henge meg mere opp i. Egentlig hører jeg ikke på "pop" musikk da jeg trener, iallefall ikke da jeg trener hard. Da er det hardt for hardt ;-) Men det er vel bevist at musikk gjør at treningen går bedre. Musikk påvirker oss mennesker mye, kanskje mere en vi tror.


Ukas langintervall (LIint), dragene merket med blått ;-)

Kommer nå til å bruke de siste 8 dagene på rolig løping, trenger sårt det. Jeg merker veldig godt på de lange turene at jeg i den siste tiden har brukt for mye tid i sammen med menneskets bestevenn på 4 ben, sofaen P.Det blir vel også satt av litt tid til korte hurtige drag (hurtig for meg altså) + masse pleie av kropp og sjel.


Husk "Løpe langt med et smil om munnen". Det gjelder forøvrig om mann løper kort også !!

Vi hørs!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar