lørdag 24. desember 2011

*** God Jul ***

Ønsker alle lesere av denne  treningsbloggen  en riktig god jul. Måtte dere få en flott feiring.  Husk det det er det du spiser i mellom nyttår og jul som er viktig, mellom jul og nyttår er det bare å stappe på av det du måtte ønske. Om dere skulle få litt tid til overs så er det to fine muligheter til trening i romjulen jeg har bitt meg merke i,  Løplabbets Ribbemaraton fra Sandvika til Ski. Den løpes klokka 10.00. ifra Løplabbet Sandvika 3. juledag også sist men ikke mins Lost Highway på Hønefoss, start ved Veienmarka skole kl.12.00 på selveste nyttåsaften. Mere info om disse finner du på Ringsport og Ribbemaraton. Jeg personlig skulle så gjerne ha deltatt på Ribbemaraton. Men som dere vet har jeg hatt en merkelig hendelse med høyre beinet + urinsyre anfall, så får vel ikke overdrive løpingen. Har nå kommet så smått igang med treningen igjen. Jeg får trøste meg med at ribbemaraton passer dårlig for en som har urinsyregikt, å ikke kan spise gris. Får det er vel det det går ut på ! Spise så mye ribbe som mulig ? Om du tror jeg bare skriver tull-ball kan du lese mere på ribbe linken. 

Om kroppen henger i å jeg føler med grei i beina kommer jeg til å suse en runde på Hønefoss nyttsårsaften, Lost Highway . Det skal i såfall bli utrolig gøy, savner skikkelig å løpe skikkelig. Men det blir nok ingen rakett fart........***God Jul Alle Sammen***

2 kommentarer:

  1. Ønsker deg og dine en riktig god jul og et godt og skadefritt år!

    SvarSlett
  2. Tusen takk Hilde ! Vi satser på et enda bedre år i 2012 ;-)
    Gir ikke opp.......God jul & Godt nytt år til deg å dine !

    SvarSlett