søndag 15. januar 2012

Gledelig melding !

Etter meget lang vente tid har jeg nå fått tatt bilder av en gammel skrott . Jeg ventet i spenning på svaret, å svaret kom som en gledelig nyhet. De kunne ikke se noe tegn på artrose i hverken knær eller ankler, phu....pustet lettet ut. Men jeg lurer jo fortsatt på hvorfor jeg har fått en baker cyste + hevelser jeg ikke har pæiling på hvorfor kommer. Jeg lurer også på om jeg faktisk kan stole på de/den som har vurdert bildene, litt skummelt å tenke på. Men jeg må vel bare innfinne meg med at de gjør vel jobben sin så godt som de bare kan. Men jeg må bare si at jeg ikke følte det helt betryggende da turnuslegen sa " Jeg må si du er en spennende pasient Ståle. Dette lurer jammen jeg også på hva er"! Da visste jeg ikke helt hva jeg skulle si.......men jeg trakk vel litt på smilebåndet antar jeg.

Det viktigste for meg er i allefall at beina nå subber unna noen kilometer i den herlige vinterlufta. Helt fantastisk å kunne løpe igjen, du skulle bare visst hvor ille det hva vært å holde kontakt med menneskets bestevenn på fire ben. Sofaen er IKKE min plass.......selv om den er god å ha på kvelden etter en god økt etterfulgt av en varm dusj. Har kuttet ut noe av dusjingen nå siden vi fikk vannmåler 01.01.2012. Men er litt usikker på hvor lenge de andre i huset godtar det. Vi får se.....sparer i allefall noen kroner på det. Å kroner er noe jeg virkelig kommer til å trenge om jeg må sette inn plastikk knær og ankler. Da snakker vi om hundretusener....Fikk nesten sjokk da jeg så de private prisen på slikt, 1850 kr bare for et rønken bilde! Nei, da må jeg jammen spare MYE vann. Må nok evt. ty til trygdekassa eller "fin lese" alle mine forsikringer :P Eller kanskje det finnes en rønken eller mr app til mobilen snart.

Jeg venter nå på en time hos en spesialist på revmatiske sykdommer, spennende hva han/hun finner ut eller sier. Tror de har litt peiling på slikt. Håper de kan avbekrefte ting jeg er usikker på + komme med gode råd i forhold til urinsyregikta. Imens bare nyter jeg gleden av å løpe :) Run Ståle Run !!!


-Løpe langt med et smil om munnen-

2 kommentarer:

  1. Hurra Ståle! Stå på og nyt hvert skritt - dette går veien:)

    SvarSlett
  2. Takk ! Har virkelig trua nå :)

    SvarSlett