søndag 1. januar 2012

Nytt år nye muligheter :)

Så er feiringen av nytt års aften 2011 over, tok to pils ;-) Bare sånn for å "pleie" urinsyregikta litt. Hadde en koselig og rolig kveld hjemme med noen gode venner. Ingen ting er bedre en å starte det nye året frisk og opplagt på morgenen 0101. Dette blir ekstra viktig da man har hatt en trøblete avslutning på året/sesongen 2011. Jeg ser tilbake på året som har godt med blide øye og litt frustrasjon. Men jeg har da jammen hatt et greit løpeår allikevel, løpt litt med et smil om munnen. Men litt surt med alle avbrekkene med "skader" jeg ikke vet hva er eller hva det kommer av. Håper på å finne ut av dette innen kort tid. Om det ikke hadde vært for disse avbrekkene hadde jeg nådd mitt mål i antall løpte kilometer også. Målet var 200 mil stoppet på 193mil....Ikke mye annet en løping i 2011.Men nå har jeg startet på året 2012 med ny glød og iver. Jeg satte i kveld opp min treningsplan for de neste 16 ukene. Opplegget i år blir litt annerledes fra i fjor, håper og tror det blir bra. Om ikke legene eller kroppen sier jeg IKKE kan løpe mere. Men noe så ille kan da ikke skje. Har hørt på radioen i dag om alle nyttårsforsettene folk har, jammen mange som har god tro på seg selv i år. Jeg har ikke laget meg så mange forsetter, bare fortsetter som før (med en liten vri). Av de jeg kan dele med dere skal jeg ha større fokus på å styrke kjerne muskulaturen.  Har startet med 20min hver kveld, prøve å øke litt etter hvert. Men prøve å ikke øke så mye at det ikke blir gjennomført.  Det hele startet med at jeg fant en litt gøyal mobil app i android market, måtte jo testes, så nå er det bare å kjøre på ;-) Kommer til å "spe" på styrketrenings øvelsene etter hver. Men har ikke tatt sjansen på å gjøre for mye krom spring med kropp og bein......beina har jo tross alt  levd sitt eget liv. Min sjef trøstet meg med at hadde han løpt like mye som meg hadde han fått hevelser i beina også, liten trøst :§

Jeg kommer også til å ikke ha så lange ukestotaler som før, prøve å holde meg under 75km i uka på max. Det skal nok ikke bli noe problem....Men nå er jeg i gang, å det føles utrolig godt. Til dere som har fulgt min blogg en stund vet at jeg har forsøkt å få med min bedre halvdel på litt løping, å forvandlingen av en studioberte til løpedronning går fantastisk bra. Hun koser seg med løping.........virker det som i allefall ;-)


Jeg gleder meg i allefall til sesongen 2012, selv om konkurranse planene enda er få.
 Håper også du gleder deg til å ta fatt på et nytt år med trening,
for du sitter vel ikke bare på ræva i sofaen, gjør du vel ?  !!!


-Løpe langt med et smil om munnen.......snart -

4 kommentarer:

 1. Skader er noe ordentlig... (fyll ut med akkurat så sterkt ord som du ønsker). Jeg føler på meg at 2012 blir et godt år - så da satser vi på at du holder deg skadefri hele året igjennom. (c:

  Godt nytt år, og lykke til med forsettene! Just do it!

  SvarSlett
 2. Da fyller jeg inn "drit", ikke så ille ordvalg.
  Har stor tro på at 2012 blir skadefritt jeg også.
  Løper nå rundt uten tanke på skader, bare smiler å suser rundt på glatt isen.

  Takk det samme ! Godt nytt år :)

  SvarSlett
 3. dette blir nok et fantastisk løpeår skal du se! og den app'en er du mer enn velkommen til å dele med meg..

  ps: fin lesing her og! :)

  SvarSlett
 4. Håper på det :) Kommer et lite innlegg om få strakser....

  SvarSlett