mandag 6. februar 2012

En fin start på tjuetolv :)

Den forrige sesongen, altså 2011 avsluttet som dere vet ganske så dårlig for meg. Men som dere også kanskje har fått med dere har jeg kommet godt i gang med treningen/løpingen i 2012. Å ingen ting gleder meg mere en å kunne løpe, å det "normalt". Har satt en del "små" restriksjoner på meg selv og treningen i år, håper det hjelper til å kunne trene mere stabilt i gjennom hele denne sesongen.
 Det hadde vært utrolig kult :P Har satt litt mere fokus på styrketrening og droppet de lengste langturene, ukestotalen skal nå ikke overstige 75km.


Her  ser dere en kopi av treningen min i januar måned :


 (klikk på skjema for nærmere skue)

Som dere ser er jeg kommet godt i gang etter planen, alle ukestotaler er over 100% fullført, uke 5 fortsetter jo i februar, så den blir nok også minst 100%. En langtur i løpet av helgen er  planen å siste kronen på verket i uke 5. Men jeg ser på gradestokken at det krever sin mann å komme seg ut, under 20- liker jeg dårlig. Går bra ellers....Men det blir lite intervall trening kan du si. Holder puls og pust på et ganske lavt nivå, litt utfordring i motbakkene.  Ønsker dere alle en fin treningsperiode fremover, om dere trener inne eller ute. Jeg kan si at å løpe ute i stjerneklar himmel, fullmåne, hodelykt og noen minusgrader er helt fantastisk flott. Det skal MYE til for at du opplever samme opplevelsen på sommeren. Tror du meg ikke  ? Prøv!  :p-Løpe langt & kaldt med et smil om munnen-4 kommentarer:

 1. Utsnittet er ifra Garmin Connect :) Jer bruker garmin klokke. Men du får samme "bilde" med mobil appen Garmin Fit.

  http://www8.garmin.com/apps/

  SvarSlett
 2. Fin start på året Ståle! Måtte det vare lenge:) Godt å høre at kroppen fungerer igjen og at du kan nyte løpingen. Jeg er strålende fornøyd de ukene jeg kommer opp i mengder rundt 70+

  SvarSlett
 3. Takk ! Ja, vi får håpe det holder L-E-N-G-E-R-E en L-E-N-G-S-T.
  Uker over 70 er som du sier veldig bra. Nå skal iallefall løpingen nytes, blir bare så kald på tennene da jeg smiler hele tiden ;-)

  SvarSlett