tirsdag 27. mars 2012

Attack i foten!

Møkk ! Har nettopp fått et urinsyre angrep i foten. Nærmere bestemt oppe på risten av høyre fot. Men ser ut til at jeg har fått det ganske mildt denne gangen eller så var jeg tidlig nok ute med behandling. Ikke like vondt og ømt som det pleier,å godt er det. Jeg er nok raskt tilbake til normalen.

Det positive jeg kan finne denne gangen er at jeg høyst sannsynlig vet hva årsaken er, SJOKOLADE!!! Dette siden jeg spiser ganske begrenset med matvarer fortiden. Jeg spiste litt av det både fredag, lørdag og søndag. Hadde også en treningsbar med sjokolade trekk. Det er jo så godt :-(. Men jeg må; nok bare kutte helt ut sjokolade, trist. Det som er litt merkelig er at ingen har fortalt meg at sjokolade har et så sky høyt innhold, 2300mg/100g sjokolade er ENORMT ! Har enda ikke funnet noen matvarer som er i nærheten en gang, selv grisen kommer til kort imot kong sjokolade.PS! Jeg er jo stor fan av apper. Nå fant jeg en for de med urinsyregikt, artig og praktisk.
Glad i aper også ;-)


Bildet er hentet ifra appen "Purine Food" i Android Market.


-Løpe langt om ikke veldig lenge-

2 kommentarer:

 1. Hei Ståle
  Dumt med sjokoladen, som er det beste snop jeg vet! ...men mye viktigere hvis du slipper - eller får mindre urinsyreplager uten sjokoladen.
  Lykke til
  Hilsen
  SjokoladeGammeln.

  SvarSlett
 2. Takk Gammelen ! Merker at det går fort over denne gangen, så jeg er nok raskt tilbake i løpeskoa. Men det blir nok lite med sjokolade på meg fremover.....å godt er det eller ikke. Joda, gjør alt for å slippe dette svineriet.

  SvarSlett