lørdag 31. mars 2012

Langtur i utlandet!

Hei godt folk!

Jeg må bare gi dere litt informasjon. Dagens langtur ble 34km i stormende vind, kan godt sees på veldig varierende kilometer tid + at jeg måtte løpe å hente "abulanse". Det er kanskje ikke så rart da den ble utført i Danmark. Om du tror det er varmt her så kan jeg si at det snødde i natt. Men turen gikk bra, kropp og hode virket som det skulle. Legger med et bilde. Som dere kan se hadde jeg min egen lille motorvei........herlig!

Håper dere alle har en strålende helg. Vi høres! 

PS! Nå er det 28 dager til RingerikeUltraFestival (RUF)


2 kommentarer:

  1. Fin dansk sykkelvei. Du løp vel i den fine skogen ved siden av (?)

    SvarSlett
  2. Selvfølgelig Gammelén! Litt etter bildet ble tatt tok brått til høyre inn på STI100 ;-)

    SvarSlett