tirsdag 20. mars 2012

Topp uke!

Uke 11 ble en utrolig flott uke treningsmessig. Den var full av fart, distanse, puls, gode bein og sist men ikke minst strålende sol :-)

Har jo ikke tenkt til å ha uker som overstiger 75 km løping. Men denne uka klarte jeg ikke å styre meg, havnet på 82km. Jeg tenker at de 7 kilometerne var såpass rolig at det går nok bra. Nå var egentlig planen å roe ned imot Fredrikstad løpet, så ble jeg forkjøla :-/. Men det er jo enda noen dager til start, fortsatt håp. Da er planen å sette ny persj på halv maraton. Selv om det er første konkurranse å tidlig i sesongen satser jeg på den. Da min gamle persj er såpass gammel, flere år siden jeg satte den, ikke startet på halv maraton på en evighet. Håper bare jeg ikke har blitt i dårligere form  ......under 1:40 bør jeg være god for :-)

HUSK: -Løpe langt med et smil om munnen-


2 kommentarer:

  1. Pen distanse. Godt å høre at kroppen virkelig er i løpesiget igjen. Lykke til med halvmaraton!

    SvarSlett
  2. Takk! Forkjølelsen henger godt i, så det ser stygt ut med tanke på Fredrikstad-løpet. Men. Det går jo fort til Dammen Maraton også eller ikke minst RingerikeUltra ;-)

    SvarSlett