torsdag 15. mars 2012

Vidunder middel ?

Da jeg fikk beskjed om at urinsyregikta jeg hadde var såpass ille at jeg egentlig skulle ha startet med medisinering, fikk jeg fort mange tanker i hode. Har nemlig ikke særlig lyst til å start med det, ikke før alt annet er prøvd. Jeg leste for en liten tid tilbake om en som hadde hatt stor suksess med å tilsette ørsmå mengder med molybden i kostholdet. Da må jo jeg teste det også. Det var flere som kunne bekrefte at stoffet hadde hjulpet dem med urinsyregikt. Men også flere andre problemer (ikke økonomiske).
Det tok ikke mange minuttene før jeg fant middelet i en norsk nettbutikk, herlig. Spent og ivrig som jeg er var bestillingen i boks kort tid etter, å like rask var leveransen i postkassa. Jeg la inn bestillingen fredag ettermiddag, pakken kom mandag. Det er bra :-)Så nå har jeg startet med nok et tilskudd i kostholdet, altså molybden. Dette blir spennende....God helg alle sammen B-) Håper du har like bra løpe-vær som meg.


PS! Om du har lyst til å lese mere om selve stoffet molybden så gjør du et søk. Det er et kjemisk grunnstoff, MO.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar