onsdag 25. april 2012

Avgjørelsen er tatt....

Etter en litt turbulent periode som tidligere innlegg sier litt om + enda noen skavanker på kroppen var jeg plutselig usikker på om jeg skulle starte på RingerikeUltraFestival.Hørt noe slikt? Det er jo galskap å IKKE starte der. Har drøyd og drøyd med å melde meg på.....Dette var/er veldig frustrerende. Nå som alt lå til rette for å debutere på 12timer. Dette var også noe folk i miljøet hadde fått med seg, begynte å mase litt på meg ang. påmeldingen til RUF.  Har jo tross alt gledet meg til dette i et år. Husker godt det året jeg ikke fikk startet, brennt seg inn under huden. Noe jeg ikke glemmer med det samme. Det er så utrolig kjedelig og kjipt når mann ikke får deltatt/startet i en konkurranse. Særlig når den er lokal å super fin :-)


Men i år blir det startings. Håper bare ikke det går skikkelig drit. Har egentlig ikke de store forhåpningene,  gå som det går. Bare ikke gå for mye så. Innest inne løper jeg for persj. Om jeg starter på 6timer er målet 65km, på 12 timer er målet lett, der blir det persj uansett, gøy med 100. Men jeg har fått "beskjed" at 90 km er godkjent:-) Men det får gå som det går.....Fredag kl 1800 går fristen ut til å melde seg på. Men jeg holder ikke ut så lenge. Jeg var 99% påmeldt noen dager før pappa døde. Men da det var nytt av året ang. betaling direkte når du meldte deg på, slik som de "store proffe" klikket jeg meg bare ut igjen ifra siden. Det som var så ille var at jeg lå/satt på/i sofaen å orket ikke hente lommeboka som lå i gangen. Det er jo tross alt 10meter å gå, minst........i ettertanke lurer jeg virkelig hvordan dette kommer til  å gå. Om jeg starter på 12timers er planen altså å hente lommeboka 5000 ganger........minst :-S


Lett som en fjær.....


-Løpe langt med et smil om munnen-

5 kommentarer:

 1. Så bra, Ståle! Det går nok fint!
  Spennende å starte kl 0600 og vite at du skal holde ut i 12 timer rundt på Helgelandsmoen, samtidig som du tenker "Hva er er det jeg har funnet på nå? 12 timer er LENGE!!!" (Det tenkte i hvert fall jeg rett før start på Bislett 12-timers i fjor).
  Trivelig og sosialt å løpe sammen med andre ultraløpere, og sikkert en god motivasjonsfaktor til å løpe videre når løypa fylles av flere løpere når du er halvveis.
  ....og tenk så moro det blir når sluttsignalet går, og det går opp for deg at du har løpt 103,5 km!!! (eller kanskje lenger???)

  Lykke til, Ståle! Vi sees på Helgelandsmoen!

  SvarSlett
 2. Dette går bra Ståle, bare du åpner rolig nok og end litt roligere!

  SvarSlett
 3. Hei Anonym: Tusen takk for hyggelig tilbake melding, å for at du minnet meg på hvor lenge 12timer virkelig er.....hehe...! Om vi sees vet jo ikke jeg så lenge jeg ikke vet hvem du er :-) Men vi sees nok!

  Gammel'n: Jeg skal gjøre mitt beste. Har en "plan" i hode jeg håper fungerer i praksis.... Men det skjer gjerne noe uforutsett....Gleder meg som en liten unge til å komme i gang nå ;-)

  SvarSlett
 4. Hei
  Gratulerer med en fantastisk prestasjon på Helgelandsmoen i går. Meget imponerende, nå blir maraton sprint:)
  Nyt prestasjonen og ta det pent noen uker.

  Åsmund

  SvarSlett
 5. Tusen takk Åsmund :-) Det blir nok en rolig periode nå. Jeg merker det på kroppen at jeg tok i litt i går. Maraton er ikke så langt :-P

  Hyggelig og gøy at du følger med!

  SvarSlett