tirsdag 3. april 2012

Klar for RingerikeUltraFestival 2012 ?

Da har tiden/måneden kommet, April. Jeg har i alle år gledet meg til denne måneden, kanskje ikke så rart da jeg har bursdag den 16. år etter år. Men det å bli gammel har blitt mindre og mindre viktig med årene. Det er helt andre ting som er i fokus nå i April, formen, kostholdet, løpesko, føtter, kropp, gps, sokker, vitaminer, tape, vaselin, løpe-musikk, nye spisevaner.....++ Ja dette sier litt om hvordan det har blitt. Jeg setter nok større og større fokus i mot april månedens STORE happening eller lange er vel like greit å kalle det. RUF  er bare så kult! Jeg har faktisk blitt litt hekta. Det er bare så utrolig gøy å ruse runde på runde på runde på runde, blir nesten helt spinn vill til slutt. Å spinn vill er vel egentlig ORDET som beskriver alle oss som holder på der ute i løypa/rundingen/bingen. Det sier i allefall de som ikke noen gang har deltatt selv. Men min oppfordring til dere, PRØV!  Det er kult, sosialt, gøy, å drit tøft (særlig for kropp og hode). Masse godt drikke og mat på hver runde, å den er bare litt over 1000 meter. Så her blir det mange muligheter til å spise seg god og nett. Gevinsten er at du antageligvis ser ut som en idiot da du kommer "gående" på jobben mandag morgen. Nei da  ;-) Men om ultraen blir "usynlig" i ditt ganglag tviler jeg på :-P Det er en ufattelig god følelse å avslutte et ultraløp eller sitte å nyte noe kaldt i glasset utpå lørdagskvelden. Det kan ikke forklares. Må opplevels :-)På bildet ser dere fjorårets råeste mann, Gjermund Sørstad.
Han løp 147.985km på 12 timer i fjor. RÅTT!
Som dere vet har jeg slitt litt med kroppen den siste tiden/årene. Det første angrepet av urinsyregikt fikk jeg faktisk i 2006. Men mener selv at jeg har fått trent godt i periodene i mellom slagene. Har helt siden jeg startet for første gang på 6-timers ultra i 2009 sett frem til å øke til det dobbelte, nemlig 12timers. Om jeg starter på 6 timer er målet å slå min egen rekord på 64024m, på 12 timer er målet 100 000m (10mil).

Nå kommer det siste og avgjørende spørsmålet: 6 timer, 12 timer eller BARE maraton ? Skal jeg øke i år...Håper så mange som mulig av dere kommer å løper eller heier lørdag den 28. April på Helgelandsmoen v/Ringeriksbadet. Les mere på løpets hjemmesiden. RUFVi sees, høres eller aller best løpes ;-)


-Løpe langt med et smil om munnen-

1 kommentar:

  1. 12.timers! Da får du med deg hele festen :)

    SvarSlett