tirsdag 29. mai 2012

Barfotskoa fysioterapeutene vil elske!

Så måtte det tragiske skje :-( Alt som er kult, tøft, stilig, in og populært skal kopieres. Jeg måtte sperre øynene opp da jeg leste annonseringen av barfotskoa på europris, leste det TO ganger også. Men etter det bare brølte jeg ut i latter, er det mulig.....er dette virkelig sant?

Dette er nok noen fantastiske gode nybegynner sko. Reklamen sier at det er som å gå barbeint. Men mitt råd er, gjør heller det! Gå barbeint :-) Jeg mener at slike "sko" som europris her reklamerer for ødelegger nok  litt for de "ekte" barfotskoa. Men håper folk ikke er så dumme å finner på å kjøper noe slikt drit, i allefall ikke om de skal ha de på beina. Om du har planer om barfotsko kontakt heller noen på Loplabbet. Da får du skoa som kommer til å gi deg den rette følelsen av å løpe barbeint ;P


Dette er ingen advarsel eller tips. Det er en ordre!!!!!

Foto av reklameavis.-Løpe langt med et smil om munnen-

3 kommentarer:

 1. Eneste problemet med disse er vel at prisen er for høy. Gymsokker bør koste mindre enn en femtilapp.

  Kanskje de funker ...

  SvarSlett
 2. Eg såg annonsen eg også, og blei først litt frista, men så overtok fornuften.
  Men eg trur nok at folk som kjøper desse kjem til å bruke dei på stranda osv, for ikkje å gå på hard stein og kvistar og slikt.
  Tenkte også sjølv at dei kunne vera smarte å ha når eg skal ut og svømme,for å beskytte fotsolane mot skarpe steinar og anna som ligg på bunnen.
  Ja gymsokker er jo ingen dum alternativ :)

  SvarSlett
 3. Vi får håpe at de som evt. kjøper de ikke legger ut på langtur. Men kanskje som badesko :o) Gi meg en melding om noen av dere tester de ut. Men husk IKKE løp :P

  SvarSlett