tirsdag 12. juni 2012

Hytteplan testen test :)

Ja, du leste riktig! Hytteplan testen test er en årlig test Nan og jeg bruker å ta på denne årstiden. Det har i allefall vært like varmt hver gang. Men jeg tror nok denne gangen har vært den varmeste til nå. Da vi parkerte bilen ved start, viste gradestokken 30+. Tøffe som vi er, brydde vi oss lite om det. Her skulle det løpes :)

Vi varmet lett opp, føltes som om at vi hadde passivoppvarming bare ved å stå helt stille ved siden av bilen. Den er forøvrig svart :-P Løp en liten runde på 2,5-3km. Tok så en kort pause med drikke og litt gerimax energi. Nå skulle svare komme på om vi hadde blitt noe sprekere siden testen i fjor. Gruet meg....skulle så gjerne ha kommet meg ned under 21.04, høres litt bedre ut om det blir noe på 20 liksom ;-) For Nan sin del var hun glad om hun klarte å komme seg i mål under 25minutter. Hun har den siste tiden vært plaget med pollenallergi, dritt det der. Men Hytteplan testen test dropper vi ikke, Nei her er det full gass, løpe så pollen-busene spruter. Jeg la inn min bestetid på garnmin klokka, 21.04 ble den viretuele partneren (negeren) satt til å klokke i mål på. Men han skulle knuses i dag, la bleik fisen vinne :-P

Da starten gikk kostet vi i vei. De første kilometerne gikk utrolig lett, ikke for lett. Det virket som om at dette skulle gå veien. Men det var før jeg fikk "hold/sting"......grrr! Å nå som jeg lå så bra ann, lå ann til tjuetallet. Jeg beit tenna i sammen, å tenkte....jeg må holde ut. Det er jo bare litt over to runder på en løpebane igjen, ca 800m altså. Da jeg passerte målstreken stoppet klokka på 20.58, yes!!!! Jeg klarte det, ny persj. Dette ble da min andre persj i år, første var 113km på RUF 12 timer. Herlig :-P


Klikk på for nærmere skue :P


Det tok ikke mange minutter og sekunder før Nan dukket opp på oppløpet. Hun suste inn på godkjent tid i år også, litt raskere en i fjor. Så da er vel alt slik det skal være. Nå kan sommeren bare komme eller kanskje dette var sommeren ;-)


Bilde av Nan tatt på en restitusjonsøkt i etterkant av testen.
-Løpe langt med et smil om munnen-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar