fredag 4. mai 2012

Lurer Ingrid Kristiansen penger av deg?

I dagens utgave av avisen DN (dagens næringsliv) var det nok engang artikler om trening. Denne gangen om løping, begge handlet om riktige sko, forfot, bakfot å bare tull ball. Folk klarer vel å velge det selv? Men dette skrives det så mye om, ikke det jeg skal rable om nå. Det jeg stusset litt på da jeg leste artikkelen om Ingrid Kristiansen er at det skrives i innledningen. Hun sier : "Hverken skoene eller løpeteknikkurset gjør deg bedre til å løpe, fastslår hun". Javel! Etter å ha lest mye såkalt "svada" slutter artikkelen av med at i dag arrangerer hun kurs både i ski- og løpeteknikk!


Hva skal jeg med det kurset om jeg tørr spørre?


Utklipp : DN Torsdag 3. Mai 2012

2 kommentarer:

  1. Godt spørsmål. Ingrid går i en klassisk felle her; Det som er antar er rett for meg, er 100 % sikkert også for alle andre-fella. Og jeg vil nok ikke anbefale de kursene for noen heller om ikke kursholder selv tror de har effekt :-)

    SvarSlett
  2. Kristiansen fremstår som en nyttig idiot i media; gang på gang er hun villig til å bombastisk utbasunere at det ene og det andre overhodet ikke er riktig og bare er tull. Det tydeligste eksemplet er debatten om 4x4 og harde intervaller som Kristiansen har markert seg som STERK motstander av uten annen å vise til enn egne dagboknotater fra trening på 80-tallet - samtidig som meningsmotstanderne tross alt har utført forskning etter alminnelige godkjente prinsipper som støtter deres hypotese om at intervalltrening øker kapasiteten. Over tid tegner det seg da et bilde av Kristiansen som en person som nok har det vesentlig mer i bena enn i hodet...

    SvarSlett