tirsdag 8. mai 2012

Medaljens bakside!

Nå har det gått over en uke siden jeg avsluttet min lengste joggetur noen sinne, 11,3 mil. Jeg er utrolig fornøyd med min debutt på 12 timer, leste i norskultrastatistikk at jeg var på 18 plass, 4 plass i år :-P Men det har satt sine spor, bokstavelig talt. Kroppen min var mild sagt rasert ifra anklene å ut til stortåa, sistnevnte sliter :-S Jeg har ingen muskulære problemer. Men "skader" som gnagsår, blemmer og løse negler. Stortå neglen henger nå bare igjen i neglbåndet innerst. Den er ikke blå eller missfarget. Alle disse "skadene" har gjort det vanskelig å trene skikkelig eller kanskje bare kroppen min legger inn restitusjon på egen hånd, flott!!!

Er nå inne i uke to etter løpet. Har planer om å løpe noen rolige turer.... Kommer vel snart tilbake til normalen. Jeg føler meg utrolig styrket og sikker etter RUF, herlig. Har allerede planer om flere løp !Blodige sokker......IKKE bra :§


-Løpe langt......om litt-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar