mandag 4. juni 2012

En perfekt Mandag :)

Jeg bare måtte  legge inn en kort liten notis her på bloggen, helt i 100 etter en så fin tur.
Å det beste av alt, det er mandag. Med dette så er det bare en ting å konkludere med, mandagen kan være fine de. Ja, så fine at de blir den fineste dagen i uka, i allefall så langt denne uka. Men så skriver jeg egentlig bare tull. Jeg er vel fortsatt full stappa med endorfiner. Økta var ikke planlagt slik den ble, den ble bedre. I mitt hode skulle økta gå rolig i 10km, rolig var det eneste jeg fikk rett i. Men lengden ble 7,5km lengre en hva jeg sa til de fremmøtte, ja for vi klarte å få mobilisert til trening. Vi ble 4 stykker (Nan,Ivar,Anders og meg + Mina ).Ivar, Anders og meg (Nei, jeg har ikke hvite strømper).

Foto: Nan eller MinaVi koset oss i sol, regn og skyet på vei,sti, myr og hoppende over vindfall ;-)Under ser dere kartutsnitt ifra garmin connect. Jeg testet ut Garmin Fit Appen i dag, funket fint.Men den målte litt kortere en de andre på turen, dette er noe som selvfølgelig ble korrigert.Vi følger den GPSèn som måler lengst, flest "burgere" er viktig. 


Det er nok ikke siste gangen jeg bruker den Appen. Men Endomondo er mye bedre på mange andre måter en bare det å logge treningen. Det fine med Garmin Fit er at treningen legger seg direkte i garmin conect (min hoved treningsdagbok på nett). Men nå er det natta...søvn og hvile er viktig, selv for småbarnsforeldre. 
Tusen Takk for en strålende økt alle sammen......måtte det bli flere om ikke lenge eller lengre ;-)

-Løpe langt med et smil om munnen-Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar