tirsdag 26. juni 2012

Klart JEG er med......

Nå har jeg endelig fått bekreftet at alt skal klaffe! Yes!!! Jeg kan endelig få starte i et løp igjen, å hvor godt det skal bli :-P Nå er  det så lenge siden jeg hadde startnummer at fy!!! Savner skikkelig følelsen ved å konkurrere. Nå er det Nordmarka Halvmaraton som skal til persj. Dette er et flott løp. Min debutt var i fjor (2011), løpet startet vel i 2010 mener jeg å huske. Mitt løp i fjor ble litt spesielt da jeg skulle i bryllup samme dag (som gjest), dressen og penskoa ventet i bilen, gikk bra det også. Men må si det var litt stressende, holdt god fart for å rekke festen. Dette var et løp jeg ikke kunne bryte i allefall. Det hadde blitt krise !!! Stått langt inne ved Svarten som en krokete sliten gammal stut med grønne joggesko.


Yes!!!Jeg var sliten i fjor, fornøyd med løpet av like vel, også fikk jeg bilde av ræva mi i lokal avisen (Ringerikes Blad), å det skal mann være fornøyd med. For det er ikke altid de har så god dekning av lokale mosjonsløp, fotball/ HBK ( Hadeland Bordell Klubb) er de som stjeler spalteplass også for ikke å glemme Robert H da :P

Men må er det Nordmarka Halvmaraton som er i fokus. Jeg vet jeg er i bedre form en i fjor, ser slik ut i treningsdagboka i allefall. Men det skal jo utføres i praksis før det
endelige resultatet av treningen syntes, også skal mann jo ha dagsformen inne. Tiden min i fjor ble 1:46:03. Jeg gleder meg i allefall som en liten unge til å løpe. Håper bare urinsyra ikke slår inn etter en litt fuktig og uproff tur på Hønefoss Revyen. Men litt skal jeg ofre for en hyggelig aften, et år siden sist faktisk.Håper vi sees på Damtjen !!! Lykke til :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar