torsdag 12. juli 2012

Endelig kom beviset.....

Det er kanskje ikke så stort å skrive om. Men denne har jeg faktisk ventet på, å terskelen for noe å skrive om her på min side er ikke særlig høy. Da jeg gikk til postkassa å fant en tung liten pakke ifra kondis ante jeg hva det kunne være, å jeg hadde rett. Jeg rev opp pakken å inne i bobleplast lå beviset, beviset på at jeg var flink i fjor. For i fjor fullførte jeg 5 maraton på norsk jord. Å siden jeg er medlem av kondis så får jeg beviset gratis ;-p Meld deg inn du også!!Norsk Maraton Klubb
Ståle Aas Har gjennomført 5 maraton på norsk på en sesong (2011)Om jeg orker eller får muligheten til å bygge på denne med årstallet 2012 får vi vente å se.
Har ikke planer om nok maraton løp på norsk jord foreløpig i allefall. Men mann vet jo ikke....er jo veldig moro da :p

-Løpe langt med et smil om munne-3 kommentarer:

  1. Husk at Romerike 6-timers gir deg napp i både 5påNorsk og Hytteplanken :-)

    SvarSlett
  2. Gammel`n: Hold av en startplass til meg på Romerike :P
    Janicke: Tusen takk! Er jo litt stas da :§

    SvarSlett