søndag 1. juli 2012

Nordmarka Halvmaraton 2012

Så var konkurranse nummer to dette året over, ikke løpt så mange løp i år. Men prøver å henge meg på de løpene som har blitt en fast del av sesongen. Nordmarka Halvmaraton er et slik løp :-)

Jeg var i god form da jeg logget meg inn på pcen for å melde meg på, tenkte det var tryggest også får de første som melder seg på får flotte deltager bevis/premie. Men jeg hadde ikke før fått klikket, betalt å skrudd av pcen så ble jeg syk. Har hostet, harket og sovet dårlig siden. Men sa til meg selv "løpe skal du nesten uansett Stålemann", du kommer til å persje selv med litt skavanker. Så dette skulle bli bra !


Kaffen smakte ekstra godt i denne på søndagen....

Løpet startet som vanlig på idylliske Damtjern. Været var litt "tungt" men varmt og godt, litt klamt. Da klokka slo tolv var vi i gang. Vi er sånn ca meg +144 andre sprekinger, ja for det er det vi er :-) Alle som en!!!!

Målet mitt var å slå min egen rekord ifra i fjor, 1:46:03. Dette bør gå bra.Men mann er jo aldri sikker, må løpes først. Feltet suset som vanlig av gårde i rakett fart, har de brukt NASA-gass? Jeg lot meg ikke friste til å henge på, erfarte det i fjor at her gjelder det å ha krefter igjen imot slutten + at jeg var litt usikker på hvordan kroppen ville fungere når den ble presset. Men det virket som at det skulle gå bra :)

Jeg hadde bestemt meg for å løpe kontrollert inn til vending ved Svarten etter ca 10,5 km. Det gikk som etter planen. Jeg merket nå fort at ikke alle hadde et løp som gikk slik de hadde tenkt. Mange hadde gått på en smell eller som noen kaller det "møtt veggen". Da går klokka fort i motbakkene oppover imot Damtjen.
Alt vel ved vending, gi gass du også nå Stålemann ;-)


Jeg kunne nå "plukke" inn løpere, å sekunder på fjorårets løp. Det føltes godt, kjente jeg hadde godt med krefter i motbakkene. Det er i nedover bakkene jeg løper dårligst. Når siste drikkestasjon var passert var det bare ett gir igjen...."løp i en fart giret uansett terreng". Da jeg omsider passerte målseilet var jeg glad, ny persj :-P   YES!!! 1:42:59 ble den nye tiden på dette flotte løpet. 

Rett etter løpet i fjor skulle jeg i bryllup. I år ble det litt roligere på bursdagen til en 10 åring, å takk for det. For det var helt perfekt !!!! Pizza & gel'e.........kaffe & øl :-S


Vel fornøyd i mål :)

Takker alle som gjør dette til et så fin arrangement. Gleder meg allerede til neste år.......


-Løpe langt med et smil om munnen-

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med ny pers på løpet. Klokt og godt disponert, ingenting er bedre enn å passere løpere på slutten! (c: Virker som et veldig fint, men tungt, løp.

    SvarSlett
  2. Tusen takk :) Løpet er veldig fint. Det er veldig kupert terreng. Går nok raskere om det er helt flatt, så ingen rekordløype tror jeg. Hadde en høydestigning på 284 meter.

    SvarSlett