fredag 6. juli 2012

Treningen imot Oslomaraton..........

Jeg har en plan! En trenings plan på et 12 ukers treningsprogram eller 82 dager imot Oslomaraton  22 September. Det blir spennende. Måle mitt er 3 timer + max 29 minutter 59 sekunder, gir ny persj. Dette er også en magisk grense/milepæl for mange "hobby" løpere/mosjonister. Tiden min i fjor ble 3.35, vet jeg er i bedre form i år.


Foto: Aftenposten 2011Har fulgt 12 ukers program tidligere, liker det godt. Jeg brukte det sist imot Ringerike Ultrafestival med stort hell. Det hjelper meg veldig mye i gjennomføringen av treningsuka. Jeg vet eksakt hva jeg skal gjøre. Jeg følger ikke dagene slavisk, justerer litt slik at det passer inn i en travel hverdag. Men ukes totalen i antall kilometer, å øktene gjennomføres etter boka. Nå ligger alle 12 ukene godt plassert under MÅL i connect garmin, klare til å bli 100% gjennomført :*)

Har også startet  på twitter, @ultratrening. Her vil jeg legge ut informasjon om dagens økt, å gjennomføringen av denne. Håper du følger med meg på veien i mot å bryte 3.30 i Oslomaraton!! Om jeg ikke gjør det før den tid :-P

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar