søndag 8. juli 2012

Uke 1 imot Oslomaraton (dag 1-7)


Da var uke 1 av treningen imot Oslomaraton over. Jeg sitter igjen med bare gode minner av en god treningsuke. Men må si at det ikke alltid like lett å komme seg ut til alle døgnets tider når mann føler seg litt trøtt og sliten. Det positive er at  det går over når mann har kommet seg ut å er godt i gang med økta. Ukens økter har vært helt greie å gjennomføre, ikke for lett å ikke for hardt. Akkurat passe :) Men har jo vært sliten da jeg skal være sliten osv. Vi leker jo ikke "trening" heller.

UKE 1 OVERSIKT:

Utklipp ifra Garmin Connect :) (klikk på for nærmere skue)


Ukes totalen endte på 59.14km å 104% av forventet, som totalt ble gjort i løpet av 5 timer og 41 minutter med trening. Det er vel greit, kroppen føles bra. Treningsuka har gitt meg litt av lange drag, tempo  økter og langtur. Perfekt ! 


Trøya fikk to sexye merker etter søndagens langtur...hmmm..Først trodde jeg at det var saft ifra den deilige jordbæra Ivar kom med før økta. Men syntes de var litt merkelig plassert :P Da jeg entret dusjen fikk jeg raskt svar :§ Dæven så vondt det er, hadde nesten glemt. Fant ut i etterpåklokskapen at temperaturen ute/stive brystvorter og stoffet i trøya var en dårlig kombinasjon. Men litt smerte er bare bra......gleder meg på å komme igang med uke 2 (dag 8-14). Håper også du gleder deg til en ny treningsuke.....STÅ PÅ !!


-Løpe langt med et smil om munnen-

2 kommentarer:

  1. Veldig bra start dette her. Ikke så dumt å sette ukesmål. Det skal jeg jammen meg gjøre selv også. Litt enklere å forholde seg til. Skal løpe Oslo Maraton selv så trenger å holde kroppen i gang. Skal følge med å se hvordan du legger opp treningen.

    SvarSlett
  2. Hei stianlo ! Det høres veldig bra ut, gøy at du følger med. Da kan vi holde oss spreke eller bare bli sprekere i sammen :-) Om det er noe du lurer på så er det bare å spørre :-)

    SvarSlett