søndag 15. juli 2012

Uke 2 imot Oslomaraton (dag 8-14)

Så var nok en uke med trening over, tiden går så fort. Nesten litt for fort til tider, skulle ønske kilometerne gikk like fort. Men jeg har det da ikke travelt eller har jeg det ? Nope! Her tar vi livet med ro, treningen også, i allefall denne uken (uke2). Alle ukens økter har vært ganske rolige unntatt mandagen. Da var det intervall, 4 fem minutters drag :P Merker at man lever da. Så kom det plutselig noen dager med dårlig form, holdepine, kvalme og elende form....:§ Om det var noe uvanlig jobbing som gjorde utslaget vet jeg ikke. Men har tenkt litt på om bruken av et sterkt middel i bruk til rengjøring av høvelværktøy gjorde sitt. Det var stekt på hendene i allefall, å jeg kjente det godt i nesa da jeg jobbet. Men tenker ikke mere på det nå. Jeg er fortsatt oppegående.........å formen er igjen stigende. Nesa sitter fast fortsatt også ;-)


Her står Ivar å flexer utover....

 

Ukas høyeste tur ble helt klart lørdagens høydepunkt, å den beste oppturen denne uka eller oppstigning :) Turen med Ivar og Mina over Pershusfjellet var helt nydelig, nesten litt magisk.
Jeg liker meg veldig godt i slikt terreng som over fjellet her, å det er helt spesielt. Fjellet ligger nærmest i skiver bortover. Det er nesten som å løpe over et ferdig skåret brød som man bare har ristet ut av posen :-0 Pershusfjellet er ca 5km på langs, 5 km som mann umulig kan holde høy fart. Om liv og helse er litt viktig.Måne landskapet på toppen må sees......

 


Ivar på rømmen i loffen (ferdig skåret)

Vi undret oss litt over hvordan denne "lille" steinen kunne ha havnet opp å der. Det var jo ingen plass den kunne ha kommet rullende ned ifra. Ivar håpet også at den ikke hadde planer om å rulle noe særlig lengre.....ikke på en liten stund i allefall. Om så hadde jeg fått dårlig samvittighet. Da det var jeg som "truet" han under slik at jeg skulle få et bilde på bloggen.
Da Ivar overlevde på sitt stunt for fotografen måtte Mina og jeg tøye strikken enda litt lengre. Det ser kanskje ikke så ille ut på bilde. Men her ligger vi virkelig i saksa eller i munnen på en hval laget i stein :§ Orker ikke tanken på hvordan det hadde sett ut for de som måtte ha hentet meg om hvalen hadde lukket munnen. Her fra og hjem var det bare å løpe......fort !!! Nei da.....vi stresser ikke på langtur. Men tok et behagelig tempo ned til Tverrsjøen, der fra gikk det strake veien hjem....ned Svenåa:)

 
Som dere sikkert skjønner har treningsuka godt bra, selv om ikke helsa var helt på min side :) Under ser dere oversikten.

UKE 2 OVERSIKT:Klikk for nærmere skue :)


Dette ble nok en uke med over 100% fullført i henhold til planen. Det ble faktisk 104%, 61km fordelt på 6timer og 38 minutter :) Noe jeg kan leve med !! Så da er det bare å legge seg på ladig for en ny treningsuke. Det blir spennende.....håper du henger med ;-)-Løpe langt med et smil om munnen-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar